Siguranță și confort

       

Pagina principala

Transport intern

SC Vasitrans SRL închiriază microbuze și autocare pentru excursii, pelerinaje, evenimente familiale sau alte evenimente, la cel mai mic preț.

Închirieri autocare si microbuze la preturi fara concurenta!!! Telefonaţi la 0744-544965 şi veţi obţine cel mai mic preţ pentru excursia, pelerinajul sau evenimentul organizat de dumneavoastră!
VASITRANS Targu Neamt.Excursii școlare
Noile prevederi privind excursiile școlare dau bătaie de cap celor care doreau să facă astfel de activități. Noi vă sfătuim să nu renunțați, pentru a oferi copiilor posibilitatea de a descoperi locuri pline de frumusețe, istorie și cultură pe care le are țara noastră. Printre cele mai frumoase activități pe care le vor ține minte copiii după ce vor termina școala sunt și excursiile.
Noi vă putem oferi transportul la un preț promoțional pentru elevi.
În plus, vă putem oferi informații cu privire la documentele necesare, care trebuie întocmite, pentru a respecta cadru legal și a evita eventuale probleme.
Puteți beneficia de consultanță în organizarea acestor activități de la persoane care anual, de peste 10 ani, fac acest lucru, fără nici un incident. Aflați care sunt secretele, apelând la serviciile oferite de noi.
Oferiți copiilor o excursie de neuitat, fără să vă asumați riscuri și la un preț promoțional.

Pelerinaje
Dacă sunteți un grup care dorește să meargă pe la mănăstiri, la mormântul părintelui Iustin Pîrvu, la mormântul părintelui Arsenie Boca sau în alte locuri pline de spiritualitate, apelați la serviciile noastre.
Vă putem pune la dispoziție autocare sau microbuze, iar dacă doriți, și consultanță în acest domeniu. În plus, puteți opta pentru ghid specializat, informații despre posibile locuri de cazare și colaborare în vederea întocmirii traseului ce doriți să îl urmați.
Pelerinajul este hrană a sufletului, oferind liniște sufletească, revigorare trupească, trecerea mai ușoară peste problemele vieții de zi cu zi.

Evenimente familiale sau de altă natură
Doriți să deplasați nuntașii la celebrarea căsătoriei? Apelați la noi și un autocar sau microbuz va sta la dispoziția dumneavoastră.
Doriți să strângeți laolaltă pe cei apropiați la un eveniment din familie? Sunați și vă vom ajuta cu transportul.
Sunteți un grup de prieteni și vreți să mergeți într-o stațiune și nu vreți să depindeți de mersul trenului sau cel au mijloacelor de transport în comun? Contactați-ne și putem să vă oferim transportul, în condiții avantajoase de preț și la un grad ridicat de confort.
Pentru orice deplasare în grup, noi suntem alături de dumneavoastră!
Administrare
Log in
Keyword
inchirieri autocare tg neamt    inchirieri microbuze excursii    targu neamt    tg neamt    excursii scolare    vasitrans    transport elevi    excursii scolare    excursii    pelerinaje    tg neamt    targu neamt - neamt    cristis.ro     cristis.cris        
cristis.ro
All right reserved © Cristis   PHP Code, CSS Code, Design, Content: http://cristis.ro/.
Cristis.